Poznata imena govornika na 17. PRO PR konferenciji

REGION – Organizacioni odbor PRO PR konferencije objavio je imena svih govornika na predstojećem 17. izdanju ovog međunarodnog edukacijskog događaja koji okuplja vodeće komunikacijske stručnjake iz regije i sveta.

Nakon što je tokom leta potvrđeno da će svoja predavanja održati priznati hrvatski stručnjaci Snježana Bahtijari iz Ericsson Nikola Tesla, Ljudmila Bratko Gašpić iz HEINEKEN Hrvatska te Dario Gabrić iz Erste & Steiermaerkische Bank, sada su svoje učešće, između ostalih, potvrdili i direktorka marketinga i PR-a za istočnu i jugoistočnu Evropu u Viberu, Zarena Kancheva; predsednica Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću, Svetlana Stavreva; direktor komunikacija u Svetskoj turističkoj organizaciji, Marcelo Risi; direktor komunikacija i društveno-odgovornog poslovanja u Renaultu, Oliver Faust; predsednica FIBEP-a, Svetskog udruženja za praćenje i analizu medija, Maria Laura Garcia i direktor komunikacija u Evropskoj bankovnoj federaciji, Raymond Frenken.

Predavanje o kreiranju moderne monarhije održaće i Patrick Harrison, ugledni britanski komunikacijski konsultant i bivši glasnogovornik NJ.E. Princa od Walesa, a osim tema o sveprisutnom uticaju digitalizacije i automatizacije na komunikacijske procese, analizama medijskih objava, društveno-odgovornom poslovanju i trendovima u odnosima s javnošću biće govora i o nedavno održanom Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji te posledicama koje organizacija tog događaja ima za Rusiju.

U okviru 17. PRO PR konferencije biće održano 17 predavanja i dve panel diskusije, ali i svečanost dodele priznanja PRO PR Awards pojedincima koji su na svoj način doprineli razvoju struke odnosa s javnošću. Imena dobitnika u kategorijama PRO PR Awards, Vision City i Vision Manager biće objavljeni krajem ove godine.

Konferencija će se održati od 10. do 13. aprila 2019. u hotelu Katarina u Selcu, pod pokroviteljstvom Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću, Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice.


Oceni tekst

4,50 od 5
Loading...

Komentari