Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Posetite Sajam dizajnirane hrane

Kulturna organizacija Mikser posvećena razvoju kreativne industrije Balkana nastavlja sa reanimacijom Savamale i 22. decembra u renoviranom Mikser House-u organizuje treći po redu sajam dizajnirane hrane – Mikser Design Food, ovoga puta u novogodišnjem izdanju.
Za učešće u specijalizovanoj jednodnevnoj manifestaciji koja za cilj ima promovisanje kreativnosti i inovacija na domaćoj gastronomskoj sceni mogu se prijaviti mali i veliki proizvođači organske hrane, vinarije, male radionice za izradu lokalnih specijaliteta, prodavnice zdrave hrane, talentovane domaćice, ali i industrijski i grafički dizajneri, škole kuvanja, specijalizovanje knjižare, proizvođači kuhinjske opreme i predstavnici medija. Izlagači na Mikser Design Food događaju biće u prilici da posetiocima predstave i ponude na prodaju svoje proizvode, kao i da prate i učestvuju u programu radionica i časovima kuvanja „uživo“.
Dizajnirana hrana, piće i delikatesi, kao i dizajnerski komadi za serviranje i degustaciju – proizvodi inspirisani hranom i svi oni mirisi i ukusi koji nas podsećaju na praznike naći će se pod krovom Mikser House-a u Karađorđevoj 46, 22. decembra, od 12-20h. Biće to ujedno i prilika da organizatori manifestacije učesnicima i posetiocima predstave novi koncept renoviranog Mikser House-a, koji će od februara 2013 godine funkcionisati kao permanentni regionalni kreativni centar sa prodavnicom autentičnih proizvoda kreiranih i proizvedenih na Balkanu, kao i intenzivnim kulturnim i edukativnim programom tokom čitave godine.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!