Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Pokrenut web magazin PRglas

REGION – PRglas, novi web magazin o odnosima s javnošću i integrisanim marketinškim komunikacijama, pokrenut je krajem oktobra u Hrvatskoj. Namenjen je PR stručnjacima, studentima, novinarima i svima koje zanima ova oblast.
„Želja nam je da postanemo centralno mesto i jedinstveni pretraživač PR struke, koji će služiti svima u Hrvatskoj, ali i regionu i postati neslužbeno glasilo na kom se mogu saznati sve novosti iz struke“, rekla je Morena Begić, jedna od glavnih urednika PRglasa. Prema njenim rečima, web magazin će posetiocima pružiti sve informacije na jednom mestu i alate komunikacije online i offline vrste medija.

„Jedan od najvažnijih elemenata našeg portala je – PRBusiness map. To je pretraživač koji objedinjuje sve potrebne informacije koje se tiču odnosa s javnošću. Pokušali smo ga učiniti što preglednijim, tako da korisnici lako mogu da pronađu televizijske kuće, radio stanice, novine i časopise, internet portale, agencije, konferencijske sale, kao i sve internet stranice koje bi jednom PR stručnjaku mogle zatrebati“.

Misija PRglasa – Prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću. Promovisati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Pohvaliti i argumentovano kritikovati. Učestvovati u promociji raznih događanja i edukovati kroz članke relevantnih ljudi iz struke.

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!