test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Pokrenut regionalni projekat „Balkan Marketing Network“

Vodeći strukovni portali  – Marketing365 iz Makedonije i Marketing mreža iz Srbije, po prvi put na našim prostorima, započeli su realizaciju projekta „Balkan Marketing Network“, koji ima za cilj promociju struke, umrežavanje i poslovno povezivanje svih učesnika na regionalnom tržištu marketinških komunikacija.
„Ideja ovog projekta jeste da doprinese razvoju marketinške i PR industrije, ali i podstakne regionalnu saradnju između agencija, oglašivača i medija. Takođe, kroz zajedničke projekte koje ćemo organizovati u narednom periodu trudićemo se postavimo nove standarde i ukažemo na dobre primere iz prakse u regionu“, rekao je Boris Eftimovski, urednik portala Marketing365.

„Balkan Marketing Network je prirodan nastavak saradnje naših portala. Osluškivanjem tržišta u prethodnim godinama shvatili smo da našim saradnicima, ali i struci treba da ponudimo više. Nema sumnje da samo zajedničkim snagama i regionalnim umrežavanjem svih učesnika na tržištu možemo da pomerimo granice, pratimo svetske trendove, odolimo izazovima sa kojima se susreću sve države u regionu, razvijemo zdravu konkurenciju, a time i unapredimo poslovanje i položaj struke“, rekla je Ivana Parčetić, osnivač i urednik portala Marketing mreža.

Inicijatori projekta „Balkan Marketing Network“ veruju da će nastaviti uspešnu saradnju sa agencijama, oglašivačima i medijima kako iz Srbije i Makedonije, tako i iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, kao i sa svima koji smatraju da im ovakva saradnja može pružiti podršku i pomoći, koji veruju u ono što rade, koji imaju šta da pokažu i kažu, a isto tako žele da daju svoj doprinos da tržište u regionu postane bolje mesto za poslovanje i na kraju, kao takvo postane konkurentno na evropskom i svetskom nivou.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

  1. Ovaj regionalni projekat pruža mogućnost svima koji se profesionalno bave marketingom i brendiranjem da unaprijede svoj rad pa bi se želio ukjlučiti u mrežu.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!