today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Pojačanje u E-PR timu agencije Represent Communications

Bloger, novinar i suosnivač BlogOpena Marko Herman novi je član E-PR tima agencije Represent Communications. Marko će imati priliku da sa kolegama kreira komunikacijske strategije za klijente agencije, da brine o reputaciji klijenata i da pomogne u boljem predstavljaju različitih projekata na internetu, saopštila je ova agencija.
„Nakon deset godina u medijima i višegodišnjeg izučavanja oblasti internet komunikacije, raduje me što ću biti u prilici da stečena znanja primenim u praksi. Rad u E-PR sektoru agencije Represent Communications za mene predstavlja veliki izazov, jer se ovde svakodnevno istražuju i primenjuju inovativne mogućnosti koje nam pružaju društvene mreže i novi mediji. Verujem da ću svojim iskustvom moći značajno da doprinesem ispunjavanju naše osnovne misije, kao i razvoju sektora i cele agencije. Istovremeno očekujem da ću na ovoj poziciji naučiti puno toga novog iz oblasti odnosa sa javnošću,“ kaže Marko Herman.
Marko Herman ima decenijsko novinarsko i uredničko iskustvo u specijalizovanim medijima (PC Press, Mobilni magazin, PC Magazine, Internet ogledalo) i suosnivač je i suorganizator BlogOpena konferencije koja okuplja blogere, tviteraše i profesionalce iz oblasti komunikacija.
Dolaskom Marka Hermana, E-PR tim agencije je pojačan i spreman da nastavi da sa postavljanjem novih standarda u upravljanju online reputacijom.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!