today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Podrška „Hill + Knowlton Strategies“ agenciji „Kovačić&Spaić“

Dinamične promene na globalnom nivou u poslovanju i komunikaciji uzrokovali su stvaranje novih potreba u korporacijama, ali i državnim organima, posebno u oblastima osposobljenosti zaposlenih za komuniciranje u kriznim i redovnim okolnostima. Renomirana svetska kompanija za komunikacioni konsalting „Hill + Knowlton Strategies“, sa iskustvom od 85 godina, podržala je planove agencije „Kovačić&Spaić“, svog pridruženog partnera, da se u narednom periodu, pretežno fokusira na pružanje usluga iz oblasti kriznih komunikacija i treninga.
„Veliko nam je zadovoljstvo što je „Kovačić&Spaić“, kao naša pridružena partnerska agencija, prepoznala značaj i pojačano intersovanje klijenta za krizne komunikacije i duboko smo uvereni da će ova poslovna odluka doprineti snažnom rastu ne samo u Srbiji, već i u celom regionu Zapadnog Balkana“, izjavio je Tomas Tindermans (Thomas Tindermans) predsednik uprave kompanije „Hill + Knowlton Strategies“ u Briselu.
„Kao regionalna agencija koja prati globalne trendove i kontinuirano osluškuje svetsko tržište komunikacionih usluga, odlučili smo da se u narednom periodu dodatno fokusiramo na oblasti kriznih komunikacija, ali i obuka zaposlenih za krizne komunikacije, medijski i javni nastup, veštine prezentovanja i druge moderne poslovne veštine“, izjavila je Bogdanka Rangelov direktor agencije za komunikacioni konsalting „Kovačić&Spaić“ i dodala da je „za šest godina postojanja agencija izgradila značajnu reputaciju u oblastima kriznog PR-a za više desetina međunarodnih korporacija koje posluju u Srbiji, ali i pojedinih vladinih tela i institucija“.
Specijalizovana agencija za PR i medijski konsalting „Kovačić&Spaić“, posluje pod ovim imenom od maja 2012. godine, kada je pojačana dolaskom u tim Jovana Kovačića u svojstvu novog partnera. Ovom promenom, otpočela je nova faza u razvoju agencije, sa proširenjem oblasti delovanja i inovativnim pristupom, ali uz zadržavanje najvišeg kvaliteta pruženih usluga za klijente, striktnog podržavanja etičkih normi i partnerskog odnosa sa predstavnicima medija. „Kovačić&Spaić“ sada se ujedno pridružuje GCA Global Communications Associates Ltd, koja je opet partner najvećim svetskim kućama iz oblasti PR/PA, komunikacija i lobiranja kao sto su Hill + Knowlton Strategies, Quinn Gilespie, FIPRA i drugi.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!