today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Počeo upis nove generacije LSPR

Londonska škola za odnose s javnošću, koja u organizaciji agencije „Represent communications“ u Srbiji postoji od 2003. godine, počela je sa upisom 17. generacije polaznika. Predavanja za prolećnu generaciju polaznika počinju 24. marta i završavaju se ispitom 21. aprila ove godine. Do sada je ovu školu, koja posluje u oko dvadeset zemalja, u Srbiji završilo oko 500 stručnjaka.

„Škola je, pre svega, namenjena PR profesionalcima, ali i svima onima koji žele da nauče nešto o odnosima sa javnošću i unaprede svoje komunikacijske veštine. Polaznici škole, između ostalog, tokom nešto više od mesec dana, savladaju tehnike i alate u odnosima sa medijima, nauče kako komuniciraju velike korporacije, kako se kreira komunikacijska kampanja, kako se izboriti sa komunikacijskom krizom, ali i nauče kako da se pripreme za medijski nastup, kojih pravila poslovnog bontona je nužno pridržavati se i kako da unaprede svoje prezentacijske veštine“, rekla je za Marketing mrežu Lana Andrić, menadžerka sektora edukacije u agenciji „Represent communications“. Prema njenim rečima, polaznici škole imaju prilike da slušaju predavače iz Slovenije, Hrvatske, Velike Britanije i Srbije, a na predavanjima je akcenat na praktičnim savetima i savladavanju veština koje diplomci škole mogu da primene u svakodnevnom radu. „Nakon odslušanih 15 predavanja i položenog ispita polaznici dobijaju međunarodno priznatu LSPR diplomu, a nju su do sada dobili zaposleni u brojnim uspešnim kompanijama, institucijama, međunarodnim organizacijama i organizacijama civilnog društva“, dodala je Andrićeva.
U Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori Londonsku školu za odnose s javnošću organizuje agencija „Represent Communications“. Agencija od 2003. godine ima sektor edukacije, koji pored Londonske škole za odnose s javnošću, realizuje i Školu digitalne komunikacije, seminare i treninge na različite teme. Agencija organizuje nekoliko puta godišnje i otvorene seminare na razne teme. Do sada učesnici seminara imali su priliku da slušaju o medijskom nastupu, prezentacijskim veštinama, liderstvu, timskom radu, ličnom stilu i menadžerskim veštinama.
Više informacija možete pronaći sajtu agencije: www.represent.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!