Počeo upis nove generacije LSPR

Londonska škola za odnose s javnošću, koja u organizaciji agencije „Represent communications“ u Srbiji postoji od 2003. godine, počela je sa upisom 17. generacije polaznika. Predavanja za prolećnu generaciju polaznika počinju 24. marta i završavaju se ispitom 21. aprila ove godine. Do sada je ovu školu, koja posluje u oko dvadeset zemalja, u Srbiji završilo oko 500 stručnjaka.

„Škola je, pre svega, namenjena PR profesionalcima, ali i svima onima koji žele da nauče nešto o odnosima sa javnošću i unaprede svoje komunikacijske veštine. Polaznici škole, između ostalog, tokom nešto više od mesec dana, savladaju tehnike i alate u odnosima sa medijima, nauče kako komuniciraju velike korporacije, kako se kreira komunikacijska kampanja, kako se izboriti sa komunikacijskom krizom, ali i nauče kako da se pripreme za medijski nastup, kojih pravila poslovnog bontona je nužno pridržavati se i kako da unaprede svoje prezentacijske veštine“, rekla je za Marketing mrežu Lana Andrić, menadžerka sektora edukacije u agenciji „Represent communications“. Prema njenim rečima, polaznici škole imaju prilike da slušaju predavače iz Slovenije, Hrvatske, Velike Britanije i Srbije, a na predavanjima je akcenat na praktičnim savetima i savladavanju veština koje diplomci škole mogu da primene u svakodnevnom radu. „Nakon odslušanih 15 predavanja i položenog ispita polaznici dobijaju međunarodno priznatu LSPR diplomu, a nju su do sada dobili zaposleni u brojnim uspešnim kompanijama, institucijama, međunarodnim organizacijama i organizacijama civilnog društva“, dodala je Andrićeva.
U Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori Londonsku školu za odnose s javnošću organizuje agencija „Represent Communications“. Agencija od 2003. godine ima sektor edukacije, koji pored Londonske škole za odnose s javnošću, realizuje i Školu digitalne komunikacije, seminare i treninge na različite teme. Agencija organizuje nekoliko puta godišnje i otvorene seminare na razne teme. Do sada učesnici seminara imali su priliku da slušaju o medijskom nastupu, prezentacijskim veštinama, liderstvu, timskom radu, ličnom stilu i menadžerskim veštinama.
Više informacija možete pronaći sajtu agencije: www.represent.rs


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari