Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Počeo Sajam tehnike i tehničkih dostignuća

Na Beogradskom sajmu danas je počeo 56. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća na kojem će se predstaviti više od 500 izlagača iz 23 zemlje. Sajam će trajati do 18. maja i na njemu će biti predstavljene najnovije tehnologije za sve grane industrije, nacionalne privrede mnogih zemalja, a biće organizovan i prateći stručni skupovi, kao i prezentacije izlagača i demonstracije proizvoda i usluga.
Na ovoj petodnevnoj manifestaciji koja se održava u svim halama Beogradskog sajma biće predstavljeno 116 noviteta od kojih je oko polovina primenjena informatika u procesu proizvodnje. Učešće na sajmu najavio je i Zavod za intelektualnu svojinu Srbije koji će promovisati svoje usluge i svest o značaju zaštite intelektualne svojine.
Radno vreme sajma čiji je slogan „Teh (Tech) počinje“ je od 10 do 18 sati. Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, za grupne posete 250 za učenike i studente ulaz je besplatan, a parking košta 100 dinara po satu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!