today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Izabrane organizacije za projekat „Umrežavanje“

Institut za održive zajednice (ISC) i agencija Represent Communications izabrali su 12 organizacija građanskog društva sa kojima će stručni konsultanti raditi na projektu „Umrežavanje“. Izabranih 12 organizacija će narednih sedam meseci raditi sa stručnim konsultantima, koji će im pomoći da strateški koriste društvene mreže i nove tehnologije u svom radu. Projekat „Umrežavanje“ u okviru programa „Inicijativa javnog zagovaranja građanskog društva u Srbiji“ finansira USAID.
Izabrane organizacije građanskog društva su: AIESEC, Čika Boca, Istraživačka stanica Petnica, Novosadski humanitarni centar, SKOK/JUMP, Udruženje građana „Evo ruka”, UG Vido,GM Optimist, K-Town Group, Udruženje građana „Tačka komunikacije“, Grupa Kobra i Prvo srpsko društvo za disleksiju.
Organizacije građanskog društva su se prijavljivale za učešće u projektu „Umrežavanje“ popunjavanjem formulara na sajtu www.umrezavanje.org i rok za prijavu je bio 4. jun 2012. Prilikom izbora organizacija vodilo se računa da dolaze iz različitih regiona Srbije, da su im u fokusu različite ciljne grupe, oblasti rada, kao i da su u prijavnom formularu jasno definisali ciljeve koje žele da ostvare učestvovanjem u ovom projektu. Na sajtu projekta www.umrezavanje.org će svaka organizacija građanskog društva imati svoj profil gde će moći da iznese probleme sa kojima se susreće u svakodnevnim aktivnostima, a konsultanti će na profilima davati tražene odgovore i savete. Sa ciljem da projekat „Umrežavanje“ bude održiv u dužem vremenskom periodu sajt će biti aktivan, kao mesto gde će orgnizacije građanskog društva moći da nađu razne savete i rešenja za svoje probleme, i kada se projekat završi.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!