Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Počele pripreme za PROACTIVE 2013

PROACTIVE 2013 održaće se ove godine od 23. do 25. maja u hotelu “Monument” na Kozari. Za devetu PROACTIVE konferenciju, koja iz godine u godinu prevazilazi očekivanja učesnika i predavača, postoji već veliko interesovanje potencijalnih učesnika iz celog regiona koji se bave komunikacijama i koji žele osigurati svoje mesto na Kozari, navodi se u saopštenju organizatora.
“Drago nam je da se o PROACTIVE-u već govori u regionu i da mnogi već šalju rezervacije za učešće, jer nam je to potvrda da smo napravili zaista kvalitetan skup na kojem se stiču praktična i primenjiva znanja. Sve to nam je naravno i podsticaj da deveta konferencija bude još bolja od prethodnih. Na PROACTIVE-u predaju stručnjaci i praktičari iz regiona jer su ta iskustva PR-ovcima najkorisnija. Iako je bitno da pratimo globalne komunikacijske trendove, ipak naše tržište ima najviše sličnosti sa zemljama iz regiona i jedni od drugih najviše možemo naučiti”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije PRIME Communications.
Na ovogodišnjem PROACTIVE-u predavaće dr Dejan Verčić – profesor na Fakultetu društvenih nauka u Ljubljani i jedan od suosnivača agencije Pristop, dr Bora Miljanović – generalni direktor agencije Represent Communications, Dragana Đermanović – vlasnica agencije PR Pepper i internacionalni online praktičar i predavač i mnogi drugi.
Tokom trodnevnog skupa PR-ovaca, pored zanimljivih predavanja, ponovo će biti organizovana i “World Cafe” radionica koja se prošle godine pokazala kao veoma zanimljiv i koristan koncept za učesnike, te panel diskusije koje će dodatno dati prostor za razmenu saveta i iskustva.

Više informacija o konferenciji možete saznati na www.proactive.ba, na PROACTIVE Facebook stranici, te prateći službeni Twitter nalog @PROAKTIVNO.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!