Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Počele pripreme za PROACTIVE 2013

PROACTIVE 2013 održaće se ove godine od 23. do 25. maja u hotelu “Monument” na Kozari. Za devetu PROACTIVE konferenciju, koja iz godine u godinu prevazilazi očekivanja učesnika i predavača, postoji već veliko interesovanje potencijalnih učesnika iz celog regiona koji se bave komunikacijama i koji žele osigurati svoje mesto na Kozari, navodi se u saopštenju organizatora.
“Drago nam je da se o PROACTIVE-u već govori u regionu i da mnogi već šalju rezervacije za učešće, jer nam je to potvrda da smo napravili zaista kvalitetan skup na kojem se stiču praktična i primenjiva znanja. Sve to nam je naravno i podsticaj da deveta konferencija bude još bolja od prethodnih. Na PROACTIVE-u predaju stručnjaci i praktičari iz regiona jer su ta iskustva PR-ovcima najkorisnija. Iako je bitno da pratimo globalne komunikacijske trendove, ipak naše tržište ima najviše sličnosti sa zemljama iz regiona i jedni od drugih najviše možemo naučiti”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije PRIME Communications.
Na ovogodišnjem PROACTIVE-u predavaće dr Dejan Verčić – profesor na Fakultetu društvenih nauka u Ljubljani i jedan od suosnivača agencije Pristop, dr Bora Miljanović – generalni direktor agencije Represent Communications, Dragana Đermanović – vlasnica agencije PR Pepper i internacionalni online praktičar i predavač i mnogi drugi.
Tokom trodnevnog skupa PR-ovaca, pored zanimljivih predavanja, ponovo će biti organizovana i “World Cafe” radionica koja se prošle godine pokazala kao veoma zanimljiv i koristan koncept za učesnike, te panel diskusije koje će dodatno dati prostor za razmenu saveta i iskustva.

Više informacija o konferenciji možete saznati na www.proactive.ba, na PROACTIVE Facebook stranici, te prateći službeni Twitter nalog @PROAKTIVNO.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!