today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Peugeot otvorio globalni dizajn studio

Peugeot Design Lab je nedavno otvoreni dizajn studio koji je nastao kao rezultat 200 godina iskustva u biznisu i 120 godina iskustva u dizajniranju automobila. Novoosnovani Peugeot Design Lab nalazi se u PSA dizajn centru, ali će koristiti iskustva Peugeot-a iz drugih gradova poput Pariza, Šangaja, Sao Paola. Novi studio vodiće Canthal Loughnan, a odgovaraće direktno Gilles Vidalu direktoru Peugeot Style odeljenja.
Cilj dizajn studija je razvijati brend strategije za klijente izvan auto industrije kako bi povećali njihovu vrednost i napravili prepoznatljiv identitet. Na prezentaciji dizajn studija predstavljen je portfolio različitih proizvoda od aviona do satova i nakita, kako bi prikazali u kojem smeru radi dizajnerski tim. “Danas je veoma zahtevno dizajnirati automobil, a od dizajnera se očekuje da su sposobni da predvide sve veća očekivanja kupaca u segmentu kvaliteta, sigurnosti i sadržaja, a ujedno moraju uvek napraviti korak napred u dizajnu sa stilom koji mora biti inovativan, lep i drugačiji”, istakao je Gilles Vidal, direktor Peugeot Style-a.
Peugeot Design Lab formiran je još 2010. godine pod uticajem izrade novog korporativnog identiteta Peugeot-a. Zajednička nit ovog inovativnog pristupa bila je želja kreativaca Peugeot-a da i eksternim klijentima stave svoje stečeno znanje iz auto industrije na raspolaganje.

Izvor: AutoBlog

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!