today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Danas počinje Mikser festival

Danas u 12 časova simbolično se otvaraju kapije Mikser festivala, a 2500 učesnika “okupiraće” Savamalu i pretvoriti je u kretaivnu laboratoriju tokom devet festivalskih dana. Muzički program će paralelno otvoriti na dve lokacije AKUD “Ivo Lola Ribar” paganskim plesom “Natama”, koji će nastupiti na platou ispod Brankovog mosta od 22:30, i Anja Đorđević, sa programom specijalno pripremljenim za ovu priliku romantičnog naziva “Šlageri sa šlagom” od 22 časa na Mikser Tuborg bini (Stovarište, Mostarska 5). Prvog vikenda posetioci će moći da uživaju u brojnim muzičkim izvođačima. U petak nastupaju i Inje, pariski DJ “I:Cube” i DJ Brka, a u subotu francuski elektro-pop sastav “Juno”, beogradski dark vejv bend “Kill Me Laser”, iz Barselone dolazi “Undo”, di-džej i producent, poznat po raznovrsnom muzičkom eksperimentisanju, a tu je i domaća DJ podrška – Flip.
Na ovogodišnjem Mikseru muzički program će biti zastupljen na više lokacija: “Mikser Tuborg Stage” (Stovarište, Mostarska 5), “Mikser House Stage” (Karađorđeva 46), “Dis-patch: Tri-trećine” (dvorište u Mostarskoj), “Garage fire!” sa tvrdim gitarskim zvukom (dvorište u Mostarskoj), “Converse Parobrod bina”, na kojoj će biti zastupljeni aktuelni domaći izvođači (parobrod “Župa”, savsko priobalje), “Red Bull corner” za koji je ekipa iz “Jungle Tribe-a” osmislila žanrovski raznovrstan program, a festivalskim sadržajima će se priključiti i programi koje organizuju savamalski klubovi: Mladost, koji proslavlja dve godine postojanja uz vikend DJ maraton, Čorba kafe, koji će se pobrinuti za kvalitetan rok zvuk, “Krug” koji će povodom svečanog otvaranja u četvrtak, petak i subotu pripremiti izvrstan elektro muzički program, kao i klubovi Apartman, Brankow i drugi.
Izložbene postavke na Mikser festivalu u zgradi Beogradske zadruge (“Brisani prostor”, “Najlepša zgrada”, “The good, the bad and the overhead”) i hotelu Bristol (izložbe industrijskog dizajna “Ghost project” i “Young Balkan Designers”), otvorene su svakog dana od 12 do 23 časa (osim 25. maja, kada će se zgrada Beogradske zadruge za posetioce biti dostupna nakon svečanog otvaranja od 22 časa), dok će “Mikser Expo Highlights” u Mikser Hausu biti otvoren od 25. do 30. maja, radnim danima od 17 do 22 časa, a vikendom od podneva do ponoći. Svi ostali sadržaji su dostupni posetiocima svakog dana od 12 sati do ponoći.
U saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda tokom oba festivalska vikenda biće organizovane ture razgledanja Savamale, sa početkom u 19 časova. “Mikser tramvaj zvani Beograd” polazi sa okretnice “dvojke”. Biće realizovane i ture razgledanja Savamale i Beograda turističkim autobusima “Laste” (25, 26 i 27. maja, kao i 31.5. i 1.6.), a polasci su u 19, 20:15 i 21:15.
Svi sadržaji Mikser festivala su besplatni za posetioce. Festival se odvija širom Savamale od 25. maja do 2. juna.
Više informacija pronađite na www.mikser.rs.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!