Peta postavka projekta EGallery

Fotografije, akvareli i grafički dizajn 20 vizuelnih umetnika biće deo jubilarne pete EGallery i krasiće spratove kancelarija agencije za integrisane komunikacije Executive Group tokom narednih šest meseci.

Igru svetlosti i senke predstaviće akademski slikar i profesor likovne kulture Aleksandar Rapić kroz projekat „Radovi u (t)oku“. Njegovi foto zapisi malog formata predstavljaju svojevrstan autoportret zabeležen kretanjem svetlosti u enterijeru i pokazuju da lepotu fotografije ne čini samo tehnička izvrsnost, već i ideja, trenutak i oko posmatrača. Slikarka Danica Veselinović svojim akvarelima ukazuje na to da nered u našem okruženju ne mora nužno biti razarajući po naš osećaj sigurnosti, čime pruža novu dimenziju uobičajenom haosu u domaćinstvu. Tu su i razigrane ilustracije Ane Momčilović koji predstavljaju vizuelne putopise i prenose njene impresije o mestima koje je posetila u Srbiji.

„EGallery“ je izložba prodajnog karaktera i deo je istoimenog umetničkog projekta koji agencija za integrisane komunikacije Executive Group sprovodi u saradnji sa studijom Š.U.N.D (Šta umetnost nudi društvu), u cilju pružanja podrške, veće vidljivosti i prostora talentovanim kreativcima.

Nakon otvaranja, izložba će za javnost biti otvorena svakog petka od 15 do 17 časova, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail office@eg.rs


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari