Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Pet tajni za uspešno bavljenje odnosima s javnošću

Na PRO.PR sajtu objavljeno je pet tajni za uspešno bavljenje odnosima s javnošću, koje bi svaka mlada osoba, koja namerava da se bavi PR-om trebala imati na umu. U nastavku ih prenosimo:

1. PR nije oglašavanje. Vaš posao je da „izlobirate“ besplatnu objavu o klijentu zahvaljujući uticaju koji imate na određene novinare ili medije. NE ZABORAVITE – ne možete biti uspešni u PR-u ukoliko nemate dobre odnose s novinarima.

2. Bili srećni zbog toga ili ne, morate uvek biti dostupni klijentu, ponekad i za vreme godišnjeg odmora. Samo tako ćete pridobiti poverenje klijenta i postići željeni rezultat.

3. Ne oslanjajte se na faktor sreće, već pripremite dobru strategiju i uvek imajte na umu da nešto može poći po zlu, ma kako savršeno izgledalo. Znamo da niko ne želi krizu, ali krize se događaju svima i ne kucaju na naša vrata pre ulaska. Stoga je važno da učinimo sve da do krize ne dođe, a da se češće u karijeri suočavamo s osećajem ponosa kada uz našu pomoć klijent doživi uspeh.

4. Prvo skoči pa reci hop! Svaki PR profesionalac zna da je jako važno koje će pitanje postaviti i kakav će odgovor dati. Dakle, dobro promislite pre svake izgovorene reči.

5. Gradite i negujte odnose s ljudima, širite poznanstva i prikupljate informacije. Nikada ne znate kada će vam neko ili nešto zatrebati. Prava informacija i prava osoba u određenom trenutku zlata vrede.

P.S. Morate biti spremni na svakodnevno učenje i usavršavanje, ali i na to da se suočite i nosite s greškama – sopstvenim i tuđim.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!