Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

PACKTIVITY2

Međunarodni žiri, sastavljen od vrhunskih domaćih i internacionalnih stručnjaka bira najbolji dizajn pakovanja u Srbiji za 2011/12. Po prvi put u Srbiji gostovaće i g-din Björn Kusoffsky, kreativni direktor u renomiranoj švedskoj dizajn agenciji Stockholm Design Lab.
Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da je udruženje “Srpska dizajn platforma“ – Designed.rs kao najrelevantniji i najposećeniji domaći sajt o dizajnu, pokrenula prvi nacionalni Konkurs za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji za 2011/12, koji je otvoren od 13. novembra do 3. decembra 2012. godine.
Takođe, 10. decembra u Hotelu Park s početkom u 10h biće održana jednodnevna međunarodna konferencija PACKTIVITY2 – konferencija o identitetu, funkcionalnosti i estetici pakovanja proizvoda koja okuplja najbolje praktičare iz oblasti packaging dizajna. Na konferenciji ćemo predstaviti neka od najboljih idejnih rešenja na našem tržištu, ali i u inostranstvu kroz tri segmenta konferencije: međunarodno, regionalno i lokalno iskustvo. Konferencija ima za cilj da približi dobre primere iz prakse domaćim dizajnerima i kompanijama, kao i da predstavi mogućnosti vrednovanja, ocenjivanja i važnosti dizajna pakovanja. Želimo da naglasimo vrednost koju pakovanje ima, da promovišemo kreativnost i nagradimo najbolje.
Specijalan gost predavač na konferenciji je Björn Kusoffsky, osnivač i kreativni direktor renomirane švedske multidisciplinarne agencije Stockholm Design Lab. Učesnici predavači na konferencije su: Stockholm Design Lab, Bruketa&Žinić OM, Popular Bruketa&Žinić OM, Unibrand, Peter Gregson, Coba&associates.
Svečana dodela nagrada za najbolje radove pristigle na konkurs, kao i glavne nagrade – GRAND PRIX za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji održaće se 10. decembra u Hotelu Park u Beogradu, nakon završetka predavanja i okruglog stola sa učesnicima konferencije. Sastavljen od vrhunskih domaćih, regionalnih ali i međunarodnih članova, stručni žiri, predvođen g-dinom Kusofskim iz Stockholm Design Lab-a ocenjivaće pakovanja i radove koji će konkurisati u nekoliko kategorija. Više informacija o konkursu možete pogledati ovde (packtivity.rs). Pakovanje koje osvoji GRAND PRIX za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji osvojiće i prestižnu titulu „Best Pack 11/12“, kao i pravo da ovaj pečat nosi godinu dana.
Autor projekta, organizator i producent konferencije je Udruženje „Srpska dizajn platforma“ – Designed.rs.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!