Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

PACKTIVITY2

Međunarodni žiri, sastavljen od vrhunskih domaćih i internacionalnih stručnjaka bira najbolji dizajn pakovanja u Srbiji za 2011/12. Po prvi put u Srbiji gostovaće i g-din Björn Kusoffsky, kreativni direktor u renomiranoj švedskoj dizajn agenciji Stockholm Design Lab.
Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da je udruženje “Srpska dizajn platforma“ – Designed.rs kao najrelevantniji i najposećeniji domaći sajt o dizajnu, pokrenula prvi nacionalni Konkurs za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji za 2011/12, koji je otvoren od 13. novembra do 3. decembra 2012. godine.
Takođe, 10. decembra u Hotelu Park s početkom u 10h biće održana jednodnevna međunarodna konferencija PACKTIVITY2 – konferencija o identitetu, funkcionalnosti i estetici pakovanja proizvoda koja okuplja najbolje praktičare iz oblasti packaging dizajna. Na konferenciji ćemo predstaviti neka od najboljih idejnih rešenja na našem tržištu, ali i u inostranstvu kroz tri segmenta konferencije: međunarodno, regionalno i lokalno iskustvo. Konferencija ima za cilj da približi dobre primere iz prakse domaćim dizajnerima i kompanijama, kao i da predstavi mogućnosti vrednovanja, ocenjivanja i važnosti dizajna pakovanja. Želimo da naglasimo vrednost koju pakovanje ima, da promovišemo kreativnost i nagradimo najbolje.
Specijalan gost predavač na konferenciji je Björn Kusoffsky, osnivač i kreativni direktor renomirane švedske multidisciplinarne agencije Stockholm Design Lab. Učesnici predavači na konferencije su: Stockholm Design Lab, Bruketa&Žinić OM, Popular Bruketa&Žinić OM, Unibrand, Peter Gregson, Coba&associates.
Svečana dodela nagrada za najbolje radove pristigle na konkurs, kao i glavne nagrade – GRAND PRIX za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji održaće se 10. decembra u Hotelu Park u Beogradu, nakon završetka predavanja i okruglog stola sa učesnicima konferencije. Sastavljen od vrhunskih domaćih, regionalnih ali i međunarodnih članova, stručni žiri, predvođen g-dinom Kusofskim iz Stockholm Design Lab-a ocenjivaće pakovanja i radove koji će konkurisati u nekoliko kategorija. Više informacija o konkursu možete pogledati ovde (packtivity.rs). Pakovanje koje osvoji GRAND PRIX za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji osvojiće i prestižnu titulu „Best Pack 11/12“, kao i pravo da ovaj pečat nosi godinu dana.
Autor projekta, organizator i producent konferencije je Udruženje „Srpska dizajn platforma“ – Designed.rs.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!