today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ovogodišnji Sajam turizma najposećeniji u svojoj istoriji

Međunarodni sajam turizma u Beogradu, koji će se održati od 23. do 26. februara, biće najposećeniji u svojoj istoriji, jer će na njemu učestvovati predstavnici 46 zemalja, a prvi put će biti prisutni i gosti iz Češke, Izraela i Nemačke, saopštio je Beogradski sajam.
Ovogodišnji Sajam turizma otvoriće generalni sekretar Svetske turističke organizacije Taleb Rifai, a biće prisutna i predsednica Evropske turističke komisije Petra Herdorfer, uz Ertugrila Ginaja, ministra kulture i turizma Turske koja je ove godine zemlja-partner.
Generalni sekretar Rifai će tom prilikom otvoriti i Međunarodnu konferenciju „Održivi razvoj ruralnog turizma“, čija je tema ruralni turizam u Srbiji i zemljama regiona.
Poziv za učešće na konferenciji prihvatila su i ministarstva turizma Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Crne Gore, a očekuju se potvrde iz Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine (BiH). Predstavnici će razgovarati o globalnim trendovima u razvoju turizma, posebno o ruralnom turizmu kao šansi Balkana da svojom specifičnom ponudom privuče goste.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!