Otvorene prijave za Spark.me startap takmičenje!

REGION – Otvorene su prijave za Spark.me startap takmičenje, a pobednička ekipa imaće priliku da predstavi svoj projekat vodećim svetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika” u San Francisku.

Spark.me startap takmičenje održava se u okviru Spark.me konferencije, zakazane za 28. i 29. maj ove godine u Bečićima, i ima za cilj da okupi timove iz celog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje ideje predstave ostatku sveta.

Učešće u Spark.me startap takmičenju otvoreno je za sve startapove koji su nastali nakon 20. septembra 2014. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara. Ovo su uslovi koje TechCrunch postavlja kako bi bilo moguće učestvovati u TechCrunch Disrupt „Aleji preduzetnika“, izložbenom prostoru za potencijalno uspešne projekte i kompanije, koji posećuju vodeći američki i svetski investitori, mediji, kao i opšta javnost i koji predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspešan posao.

Zainteresovani startapovi treba da se prijave za Spark.me startap takmičenje tako što će popuniti prijavnu formu na adresi http://spark.me/2016/startups/. Rok za prijavu je 4. maj 2016. godine.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari