Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Otvorene prijave za radionice kompanija na forumu IZAZOV 2023 (powered by Štark)!

Deveti po redu, regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2023, koji se ove godine održava pod pokroviteljstvom kompanije Štark, biće održan 4. i 5. aprila na Beogradskom sajmu. Reč je o interaktivnom poslovnom događaju, prvom ovog tipa u regionu, namenjenom isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija, a ove godine održava se pod sloganom „It’s all about the CHANGEMAKERS“.

Ovogodišnji forum IZAZOV pomera granice organizacije događaja u Srbiji, a kao i svake godine, okupiće najvažnija imena iz domaćeg i regionalnog sveta marketinga, PR-a i digitalnih komunikacija. Na događaju se očekuje prisustvo preko 300 kompanija i agencija iz celog regiona.

Kao i svih prethodnih, i ove godine na IZAZOV 2023 biće organizovane radionice kompanija. Zadatke pred agencije ove godine postavljaju kompanije Štark (Smoki), Carlsberg Srbija, Telekom Srbija, Lidl Srbija, Zlatiborac, Infostud (HelloWorld), Banjalučka pivara.

„Radionice kompanija jedan su od najpopularnijih sadržaja svake godine na forumu IZAZOV, jer podstiču dijalog između agencija i kompanija, nude mogućnosti za networking, razmenu mišljenja, ali i mogućnost za uspostavljanje poslovne saradnje. Pozivamo agencije da iskoriste ove mogućnosti i prijave se na radionice kompanija“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, Founder & CEO, Marketing mreža.

Link za prijavu, kao i teme radionica, nalaze se na sajtu https://izazovforum.rs/event/radionice-kompanija/

Prijave za radionice otvorene su do 24. marta, a broj mesta je ograničen. Učešće na radionicama moguće je isključivo za predstavnike agencija koji su se prijavili za učešće na forumu IZAZOV 2023.

Zlatni sponzor foruma IZAZOV 2023 je kompanija Štark, srebrni sponzor agencija SmartPoint Adria, dok su bronzani sponzori Lidl Srbija i Telekom Srbija. Forum IZAZOV 2023 podržale su i agencije Ovation BBDO, DPC Networks, AlmaQuattro, Info Media Group, McCann Beograd, Chapter 4 PR, Fusion Communications, Direct Media United Solutions i Novaston Marketing Consultancy. Sponzori ovogodišnjeg foruma su kompanije Forma Ideale, Carlsberg Srbija, Coca-Cola HBC, Mastercard, Ananas E-Commerce, Infostud, Xiaomi, Zlatiborac i brend Dolce Gusto.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!