Otvorena izložba „Istina o mladima“

Zašto su današnji uzori mladih Novak Đoković, Nikola Tesla, Aleksandar Vučić, Stiv Džobs, Zoran Đinđić, Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Vladimir Putin, Anđelina Žoli… i kako ih vide mladi umetnici otkriva izložba Istina o mladima kojom je predstavljena istoimeno istraživanje i studija ekspertskog centra McCann Truth Central Beograd.

Izložba „Istina o mladima“ na kojoj je deset mladih umetnika predstavilo svoja autorska dela inspirisana listom 10 najvećih uzora mladih u Srbiji otvorena je pred velikim brojem posetilaca u UK Parobrod. Kako su to sami naveli u istraživanju, mladi su za uzore birali one koji su do uspeha došli sopstvenim radom, doslednošću i upornošću, one koji poseduju dozu autoritativnosti i sklonosti da žive život po sopstvenim pravilima. Lista top 10 najvećih uzora nastala je na osnovu istraživanja i studije McCann Truth Centrala o mladimi u Srbiji, njihovim stavovima, navikama, strahovima, uzorima…

Cilj ove studije je da na što objektivniji i sveobuhvatniji način otkrije istinu o mladima u Srbiji, da sazna koji su njihovi ciljevi u životu, strahovi, nadanja, strasti i da utvrdi sličnosti i razlike sa njihovim globalnim vršnjacima. Istraživanje obrađuje veliki broj tema, od odnosa mladih prema porodici, emotivnim vezama, seksualnosti, tehnologiji i društvenim mrežama, brendovima, kupovini, do tema kao što su društvena odgovornost, politika, budućnost.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari