Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Otvoren Sajam hrane i pića

Ministar poljoprivrede i trgovine Srbije Dušan Petrović rekao je da Srbija želi da ostvari bolju saradnju sa zemljama Afrike i Bliskog istoka u poljoprivredi i prehrambenoj industriji. Petrović je na otvaranju Sajma hrane i pića Fudreks (Foodrex) na Beogradskom sajmu kazao da će gostima iz Afrike, Evrope i sa Bliskog istoka pokazati koliko se dobra hrana i piće proizvode u Srbiji. Veliki broj farmera u Srbiji, kazao je Petrović, proizvodi dobre sirovine koje srpske kompanije prerađuju u kvalitetne proizvode.
Potpredsednik Privredne komore Srbije (PKS) Miroslav Miletić podsetio je da Srbija ostvaruje suficit u razmeni prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda, čiji je izvoz u 2011. godini dostigao rekordnih 2,7 milijardi dinara. Srbija ima povlašćen položaj kroz sporazume o slobodnoj trgovini sa velikim brojem zemalja, kazao je Miletić, dodajući da prioritet PKS-a nije samo izvoz u EU, već i širenje na tržišta poput Afrike i Bliskog istoka.
Na Sajmu hrane i pića „Fudreks (FOODREX)“ do 12. februara predstaviće se oko 70 srpskih kompanija koje se bave proizvodnjom hrane i pića.

Izvor: Beta

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!