Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Otvoren konkurs za PRiZNANJE 2015

1100x440 (2)Društvo Srbije za odnose s javnošću, strukovna organizacija profesionalaca iz oblasti komunikacija, raspisala je danas konkurs za 18. po redu dodelu godišnjih nagrada PRiZNANJE. Nagradu dobijaju pojedinci, organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Za učešće na konkursu neophodno je prijaviti rad, kampanju ili aktivnost, a nagrade se dodeljuju u 13 kategorija. Konkurs je otvoren do 10. aprila 2015. godine.

Samo ime nagrade – PRiZNANJE – u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultati takvog udruživanja nagrade.

O tome ko će dobiti ovogodišnje PRiZNANJE odlučuje stručni Žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, kao i akademske zajednice. Nagrade će biti svečano dodeljene na tradicionalnom godišnjem PRijemu, krajem maja ove godine.

„Godina pred nama zaslužuje da se ponovo u njoj oprobamo i izmerimo koliko su komunikacione strategije i kampanje u našoj struci bile kreativne, inovativne i kakav su utisak ostavile na odabrane ciljne grupe. PRiZNANJE je prilika da se okupimo oko najboljih, onih koje smatramo promoterima profesije kojom se bavimo i da, ne umanjujući vrednost svih koji učestvuju u ovom nadmetanju, najboljima odamo počast i da prema njihovim rezultatima ocenimo napredak struke. Radujemo se nastavku tradicije i očekujemo puno dobrih primera koji će ukazati na trendove razvoja, ali i na izazove koji određuju budućnost komunikacija i odnosa s javnošću“, rekla je dr Danijela Lalić, predsednica Žirija za dodelu nagrada PRiZNANJE 2015, povodom raspisivanja ovogodišnjeg konkursa.

Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular i PRavilnik o radu Žirija, možete pogledati na sajtu DSOJ-a: http://pr.org.rs/prijem-2015/

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!