Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Otvoren Institut za digitalne komunikacije

Institut za digitalne komunikacije otvoren je u Beogradu, a ima za cilj obrazovanje profesionalaca na polju digitalne komunikacije i marketinga, kao i usvajanje svih alata za čiju upotrebu su neophodne ove veštine.
U bliskoj saradnji sa stručnjacima u svom poslu, Institut promoviše najbolje projekte koji su realizovani u praksi, teorije i primenjene veštine u digitalnoj komunikaciji, a sve prilagođeno predstavnicima biznisa, ali i svim zainteresovanim pojedincima, navodi se u saopštenju.
Institut će u novembru ove godine upisati prve klase polaznika. U partnerstvu sa Digital Marketing Institute ponudiće polaznicima mogućnost da pohađaju međunarodno akreditovani kurs – Professional Diploma in Digital Marketing koji je sada dostupan i u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Takođe, studentima će biti dostupan i Social Media Marketing kurs.

Više o samim programima možete pronaći na sajtu Instituta.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!