Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Otvaranje izložbe „She is divine“

Od petka 30. juna u Galeriji Štab (SC Galerija) biće otvorena izložba Nine Milović “She is divine”. To je njena prva samostalna izložba na kojoj će biti predstavljene apstraktne reljefne slike, izrađene u različitim materijalima i tehnikama, inspirisane formom i simbolikom žene kao uzvišenim bićem. Ninina inspiracija su oduvek bile žene, sve njihove uloge, kao i njihov položaj u društvu, što je tema i ove izložbe koja će biti prikazana kroz 9 radova koji opisuju i slave 9 karakteristika “Božanstvene žene”, a to su: intuicija, ljubav, razumevanje, saosećajnost, nežnost, kreacija i rađanje, strast, moć i naravno ženstvenost.

Nina Milović, kreativni direktor koji, osim brenda NINAMILÁN art,  stoji i iza brenda NINAMILÁN studio, nakon dugogodišnjeg muzičkog obrazovanja, tokom studija dizajna i jezika, svoje slobodno vreme provodi u slikarskim i vajarskim ateljeima, što dodatno doprinosi razvoju njene kreativnosti i inspiriše je da svoju vizuju savremenog modnog izraza jedne žene, prikaže upravo kroz kolekciju. Iz želje za kreiranjem sopstvenog brenda, najpre započinje sa svojom prvom preduzetničkom idejom, iz koje nastaje fashion, beauty i lifestyle portal WANNABE MAGAZINE i WANNABE MEDIA – digitalni kreativni studio koji pruža različite usluge kreativne direkcije brendova i pojedinačnih kampanja. Nakon toga započinje sa kreiranjem NINAMILÁN studio koncepta, koji u svojoj ponudi ima kolekciju odeće, obuće i kožne galanterije.

Izložbu je podržao L’Oréal Paris i biće otvorena za posetioce zaključno sa nedeljom 2. julom.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!