Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Otkrijte recept za uspešan javni nastup

Agencija Represent Communications organizuje 28. februara  i 1. marta 2013. seminar profesionalnog usavršavanja za menadžere „Veštine prezentovanja“. Seminar je namenjen svima koji žele da usavrše svoje veštine prezentovanja za postizanje boljih poslovnih rezultata.
Na seminaru ćete naučiti kako da savladate tremu, koji su koraci važni u pripremnoj fazi, koje vrste prezentacija postoje, kako se prezentuje pred manjom i većom  grupom, na koji način vaše prezentovanje može da bude drugačije i zanimljivije od dosadašnjih, šta da radite ako  ipak zastanete tokom nastupa i kako da nastavite dalje. Svi učesnici seminara će se oprobati u držanju govora, pravljenju prezentacija, kao i davanju intervjua pred kamerom. Predavanja se sastoje od teorijskog i praktičnog dela, a predavači su stručnjaci za odnose s javnošću koji imaju višegodišnje iskustvo u držanju različitih treninga iz oblasti komunikacija i novinari.

Rok za prijavu je petak, 22. februar 2013. Za više informacija kontaktirajte tim edukacije agencije Represent Communication putem mejla iva.crvak@represent.rs ili na 011 715 2 485.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!