Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Otkazana regionalna konferencija o odnosima s javnošću ProactiveX

REGION – Regionalna konferencija o odnosima s javnošću, ProactiveX, koja je najavljena za 22.-24. maj 2014. u hotelu ‘Monument’ na Kozari, otkazana je zbog prirodne i humanitarne katastrofe koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Hrvatsku.
Agencija Prime Communications Banjaluka koja je organizator konferencije ProactiveX, obaveštava učesnike konferencije da sve plaćene kotizacije za konferenciju vrede za novi termin održavanja ProactiveX, na jesen ove godine.
Agencija Prime Communications obavestiće javnost, učesnike i prijatelje ProactiveX o novom terminu održavanja i programu regionalne konferencije o odnosima s javnošću.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!