Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Osnaženo kreativno jezgro agencije Represent Communications

Dizajner i producent Filip Nakić novi je član kreativnog tima agencije Represent Communications. Filip će imati ključnu ulogu u osmišljavanju vizuelnih rešenja, pripremi publikacija i drugih kreativnih rešenja za agencijske klijente i različite projekte na polju štampe i digitala, navodi se na sajtu agencije Represent Communications.
„Proveo sam dosta vremena u inostranstvu radeći na polju marketinga i digitala za velike globalne klijente, tako da se nadam da ću moći da unesem neke sveže ideje na lokalno tržiste. Veoma me raduje što agenciju čine mladi i energični profesionalci koji daju sve od sebe da budu najbolji i najkreativniji u svom polju. Iskreno mislim da imamo jak tim i da nam je veoma stalo do posla koji radimo sto je ključni aspekat uspešnog poslovanja i kvalitetnih rezultata“, kaže Filip Nakić.
Filip Nakić je 2011. godine, u okviru svog tima, bio nominovan na festivalu u Kanu za Zlatnog lava u digitalnoj kategoriji za projekat Design Your Spark, a 2010. osvojio je sa svojim dizajn timom dve AIMIA nagrade i to u kategorijama Best Retail i Best e-news Magazin. Radio je kao grafički i interaktivni dizajner u Australiji u najvećoj australijskoj agenciji Visual Jazz, koja je deo Aegis Media grupe, a pre toga u agenciji PointB Advertising. Jedan je od osnivača i organizatora prvog digitalnog festivala u Melburnu – Pause Fest.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!