Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Osnaženo kreativno jezgro agencije Represent Communications

Dizajner i producent Filip Nakić novi je član kreativnog tima agencije Represent Communications. Filip će imati ključnu ulogu u osmišljavanju vizuelnih rešenja, pripremi publikacija i drugih kreativnih rešenja za agencijske klijente i različite projekte na polju štampe i digitala, navodi se na sajtu agencije Represent Communications.
„Proveo sam dosta vremena u inostranstvu radeći na polju marketinga i digitala za velike globalne klijente, tako da se nadam da ću moći da unesem neke sveže ideje na lokalno tržiste. Veoma me raduje što agenciju čine mladi i energični profesionalci koji daju sve od sebe da budu najbolji i najkreativniji u svom polju. Iskreno mislim da imamo jak tim i da nam je veoma stalo do posla koji radimo sto je ključni aspekat uspešnog poslovanja i kvalitetnih rezultata“, kaže Filip Nakić.
Filip Nakić je 2011. godine, u okviru svog tima, bio nominovan na festivalu u Kanu za Zlatnog lava u digitalnoj kategoriji za projekat Design Your Spark, a 2010. osvojio je sa svojim dizajn timom dve AIMIA nagrade i to u kategorijama Best Retail i Best e-news Magazin. Radio je kao grafički i interaktivni dizajner u Australiji u najvećoj australijskoj agenciji Visual Jazz, koja je deo Aegis Media grupe, a pre toga u agenciji PointB Advertising. Jedan je od osnivača i organizatora prvog digitalnog festivala u Melburnu – Pause Fest.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!