today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

IT Open 2014 u Kragujevcu

Kragujevac će 29. i 30. marta imati priliku da ugosti jedinstvenu konferenciju na ovim prostorima na temu SEO (Optimizacija sajtova za pretraživače), u organizaciji udruženja građana „Vido“.
IT Open 2014 predstavlja priliku za sticanje i unapređenje veština optimizovanja sajtova za pretraživače, gde će priliku za networking i razmenu mišljenja uz osvrt na savremene SEO trendove imati i stručnjaci i početnici. Na konferenciji će predavanje držati, između ostalih i Nedim Šabić – Seo.ba, Žarko Živković – Dejan SEO, Radomir Basta – Four dots i Nenad Pantelić – SentinelActive.
U toku je i prvo SEO takmičenje koje će trajati do 29. marta, a cilj je izbiti na prvu poziciju za ključnu reč „seokraguj“. Pobednik će biti proglašen jednostavnim pretraživanjem ključne reči na Google pretraživaču na dan konferencije, a kao nagrada je obezbeđen Prestigio tablet. Svi zainteresovani mogu se prijaviti za takmičenje ili konferenciju na zvaničnom sajtu konferencije.
Studenti i nezaposleni svoje učešće na konferenciji mogu besplatno obezbediti sa minimum tri objave različitih postova sa sajta konferencije na društvenim mrežama sa hashtagom #itopenrs. Zaposleni mogu izabrati jedan od dva načina: uplatom od hiljadu dinara, čime se pomaže organizovanje konferencije sledeće godine; ili sa minimum tri različite objave postova sa sajta uz hashtag #itopenrs. Svi zainteresovani se mogu registrovati na zvaničnom sajtu konferencije.

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

3 KOMENTARA

  1. Lepo je što se i kod nas može da se organizuje dešavanje ovog tipa. Preporučujem svima da se oprobaju u takmičenju i da dodju na it konferenciju. Evo primera sajta jednog od ucesnika takmičenja http://www.seokraguj.com.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!