Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Takmičenje OnLINEOfDANUBE

Centar za odnose s javnošću Novog Sada uključio se u organizaciju Kampa tolerancije mladih podunavskih regija i gradova, koji će se održati od 22. do 28. jula. U saradnji sa Skupštinom AP Vojvodine, pripremljen je inovativan koncept, kako bi se ideja tolerancije dunavskog regiona aktivno širila kanalima koje upravo mladi najintenzivnije koriste.
Naime, Centar za odnose s javnošću Novog Sada pripremio je kvalifikaciono takmičenje za svaki grad/region, iz kojeg mladi stižu kao učesnici VI Kampa tolerancije u Bačku Topolu. Naziv takmičenja, je „OnLINEOfDANUBE“, a prijavljeni timovi imaju zadatak da na najpopularnijoj društvenoj mreži „Facebook“, organizuju online kampanju kojom će predstaviti i promovisati specifičnosti, muziku, tradiciju, kulturu i gastronomiju regije iz koje dolaze. Najuspešnije ekipe će obezbediti učešće na Kampu tolerancije, gde će tokom radionica koje će organizovati članovi Centra za odnose s javnošću Novog Sada, prezentovati sopstvene radove, a zajedno sa ostalim učesnicima u Kampu kreirati zajednički „Imidž dunavskog regiona“ na društvenoj mreži „Facebook“. Taj zajednički rad u kojem će, kako se očekuje, biti predstavljen i poslanicima u Evropskom parlamentu u Briselu.
Na ovogodišnjem Kampu tolerancije očekuje se učešće oko 150 mladih iz oko 15 podunavskih regija.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!