Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

U ogledalu…dođi i ogledaj se!

Najprestižnija smotra domaće arhitekture sa sloganom “U ogledalu…dođi i ogledaj se” biće organizovana od 28. marta do 30. aprila. Svečano otvaranje i dodela nagrada je na programu u sredu, 28. marta od 19.00 u Muzeju primenjene umetnosti (Vuka Karadžića 18), a biće organizovan i after party u klubu “Playground” (Topličin venac 19).
Već više od trideset godina mart i april protiču u znaku Salona arhitekture koji je prvorazredni arhitektonski i kulturni događaj u našoj sredini i svojevrsno “ogledalo” različitih arhitektonskih dostignuća i traganja. Ova atraktivna i renomirana manifestacija okuplja arhitekte iz zemlje, regije i inostranstva i afirmiše izabranu sliku savremene arhitektonske scene, usmeravajući našu pažnju na ono što je važno i na ono (u arhitekturi) što je dobro urađeno.
Organizatori Salona svake godine u pratećem programu predstavljaju veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva, otvaraju brojne teme bitne za savremenu arhitekturu i društvo, animiraju studentsku i drugu zainteresovanu publiku u okviru eksperimentalnih i edukativnih radionica i daju šansu za razmenu iskustava.
Žiri koji se sastoji od uglednih domaćih i međunarodnih profesionalaca (Vladan Đokić, Vasa Perović, Maria Hellström Reiner, Vladimir Lojanica i Ajla Selenić) dodeliće prestižni Grand Prix kao i nagrade po kategorijama: arhitektura, urbanizam, enterijer, eksperiment i istraživanje, gost, publikacije. Kustos Salona i urednik kataloga je mr Ljiljana Miletić Abramović, kustos Odseka za arhitekturu i v.d. direktor MPU.

Izvor: danubeogradu.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!