Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

U ogledalu…dođi i ogledaj se!

Najprestižnija smotra domaće arhitekture sa sloganom “U ogledalu…dođi i ogledaj se” biće organizovana od 28. marta do 30. aprila. Svečano otvaranje i dodela nagrada je na programu u sredu, 28. marta od 19.00 u Muzeju primenjene umetnosti (Vuka Karadžića 18), a biće organizovan i after party u klubu “Playground” (Topličin venac 19).
Već više od trideset godina mart i april protiču u znaku Salona arhitekture koji je prvorazredni arhitektonski i kulturni događaj u našoj sredini i svojevrsno “ogledalo” različitih arhitektonskih dostignuća i traganja. Ova atraktivna i renomirana manifestacija okuplja arhitekte iz zemlje, regije i inostranstva i afirmiše izabranu sliku savremene arhitektonske scene, usmeravajući našu pažnju na ono što je važno i na ono (u arhitekturi) što je dobro urađeno.
Organizatori Salona svake godine u pratećem programu predstavljaju veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva, otvaraju brojne teme bitne za savremenu arhitekturu i društvo, animiraju studentsku i drugu zainteresovanu publiku u okviru eksperimentalnih i edukativnih radionica i daju šansu za razmenu iskustava.
Žiri koji se sastoji od uglednih domaćih i međunarodnih profesionalaca (Vladan Đokić, Vasa Perović, Maria Hellström Reiner, Vladimir Lojanica i Ajla Selenić) dodeliće prestižni Grand Prix kao i nagrade po kategorijama: arhitektura, urbanizam, enterijer, eksperiment i istraživanje, gost, publikacije. Kustos Salona i urednik kataloga je mr Ljiljana Miletić Abramović, kustos Odseka za arhitekturu i v.d. direktor MPU.

Izvor: danubeogradu.rs

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!