Održana velika Chivas marketinška debata

Šest vrhunskih stručnjaka iz oblasti marketinga i šest talentovanih, ambicioznih studenata univerziteta u Beogradu i Novom Sadu učestvovalo je na Chivas debati “12 stolica” na temu marketinga. Odabrani studenti koji žele da grade svoju karijeru u sferi marketinga i starije kolege diskutovali su o društveno odgovornom poslovanju, globalnim i lokalnim trendovima, o tome kako se gradi poverenje kod potrošača, ulozi društvenih mreža i drugim intrigantnim pitanjima iz sfere marketinga.
Slavimir Stojanović, dizajner; Sreten Radović, advertajzing direktor u kompaniji Ringier Axel Springer; Aleksandar Radoš, direktor marketinga televizije Prva; Jelena Šarenac, direktor korporativnih komunikacija kompanije Henkel; Ana Petonjić, marketing lider kompanije IBM i Nataša Kažić, direktor produkt marketinga kompanije VIP razgovarali su sa radoznalim i dobro informisanim studentima. Moderator na debati bila je poznata voditeljka i novinarka Olivera Kovačević.
„12 stolica” je regionalna aktivaciona platforma koju je pokrenuo Chivas, a koja ima za cilj da okupi stručnjake iz određene oblasti koji bi zajedno sa najperspektivnijim studentima diskutovali o najvažnijim temama iz njihove profesije. Prva u nizu debata bila je na temu marketinga, dok će se naredne baviti pitanjima iz drugih važnih oblasti.
“Svaka ozbiljna kompanija bi trebalo da posluje na postulatima društvene odgovornosti i da ulaže u zajednicu u okviru koje radi, što i firma Pernod Ricard nastoji da ostvari kako kroz ove debate, tako i kroz brojne druge CSR akcije”, izjavio je g. Predrag Amidžić, direktor kompanije Pernod Ricard Srbija.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari