Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Održana radionica „Online PR“

Tihomir Stojanović iz agencije Represent Communications održao je u sredu 17. aprila u PRostorijama agencije radionicu na temu „Onlajn PR“, a u okviru serijala kontinuiranih stručnih predavanja različitih nivoa, otvorenih za sve članove – PReobrazuj se! Društva Srbije za odnose s javnošću.
On je, kroz primere iz prakse, predstavio prisutnim članovima Društva PR alate koji se najčešće koriste u digitalnoj komunikaciji, na koji način se kreativno mogu iskoristiti društveni mediji, zašto (ne)treba kupovati lajkove na Fejsbuku i na koji način to funkcioniše, ali i o rangiranju portala i sajtova na internetu.
„Pored odnosa sa medijima i monitoringa koji predstavljaju osnovu (podela na tradicionalne i online medije gotovo da i ne postoji) neophodno je posedovati veštine za community management, kreiranje sadržaja, internet oglašavanje i marketing uopšte, kao i učestvovati u produkciji, SEO kampanjama, a sve do sada navedeno povezati u jedinstvenu komunikacionu strategiju koja će omogućiti uspešno upravljanje reputacijom“, rekao je Tihomir Stojanović.
Radionicu „Onlajn PR“ zajedno su organizovali Društvo Srbije za odnose s javnošću i agencija Represent Communications, a u cilju promocije PR struke i edukacije PRofesionalaca.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!