Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Održana PR ARENA International

Treća internacionalna konferencija za studente o upravljanju komunikacijama i odnosima s javnošću održana je za vikend u Sarajevu, a uspela je i ove godine da spoji najbolje iz teorije i prakse dovodeći stručnjake iz regiona da sa mladim ljudima podele svoja iskustva. Sada već prepoznatljiv, edukativan brend, PR ARENA International postala je i sinonim za inovativno, kreativno i interaktivno učenje.
Studenti iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Makedonije imali su priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima vrhunskih stručnjaka. Cilj PR ARENE International bio je da edukuje mlade ljude kroz praktične primere kao i da omogući networking odnosno međusobno zbližavanje i razmenu iskustava studenata, ali i studenata i predavača.
Kako društveni mediji postavljaju nove imperative u oblasti PR-a i marketinga, realizacija odnosa s javnošću u industriji zabave, krizno komuniciranje samo su neke od tema o kojima su učesnici imali priliku da čuju na trećoj PR ARENI International.

Više informacija o održanoj konferenciji možete pronaći na www.prarena.ba.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!