today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Održan prvi TikTok biznis hub u organizaciji Marketing mreže i agencije SmartPoint Adria

Prvi TikTok biznis hub u Srbiji, u organizaciji Marketing mreže, a pod pokroviteljstvom agencije SmartPoint Adria, održan je juče u Beogradu. U pitanju je jedinstven koncept i prvi hub ovog tipa organizovan u Srbiji i regionu, koji Marketing mreža realizuje u okviru platforme ADukacija.

U hub-u je učestvovalo 11 kompanija iz Srbije, koje imaju aktivne TikTok naloge, kao i influenseri Aleksa Todorović, Katarina Fišić, Gorana Risteska, Amil Ćorović i Tomislav Rašković, koji je ujedno i TikTok Strategist u agenciji Degordian.

TikTok biznis hub podržale su kompanije Mercator-S, Delta Holding, Xiaomi, Banjalučka pivara i Štark.

Tokom intenzivnog programa, učesnici biznis hub-a podelili su svoja iskustva na teme – zašto bi kompanije trebale da budu na TikTok-u, šta smo naučili iz videa sa milionskim pregledima, ugrožava li praćenje trendova autentičnost brend priča, kako unaprediti saradnju sa influenserima, ali i kako naterati TikTok algoritam da radi za tebe. Organizovana je i interaktivna radionica na temu „Kako kreirati viralan sadržaj za TikTok“, kao i teambuilding na temu Commerce + Creativity na TikTok-u.

Drugi po redu TikTok biznis hub biće održan 18. aprila u Beogradu, i otvoren je za sve zainteresovane kompanije, agencije, mala i srednja preduzeća i samostalne stručnjake. Prijave za drugi TikTok biznis hub otvorene su na linku OVDE 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!