today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Održan prvi seminar o komunikacijama u finansijama i bankarstvu

REGION – U petak u Zagrebu održan je prvi seminar o komunikacijama u finansijama i bankarstvu u regionu. Seminar je organizovala zagrebačka agencija za komunikacijski menadžment, Apriori komunikacije, koja ima svoje kancelarije u Skopju, Mostaru, Istanbulu, Londonu i Dohi, a već punih 14 godina u okviru brenda PRO.PR Interactive sprovodi razne edukativne programe iz oblasti komunikacijskog menadžmenta i srodnih disciplina.
Ovaj usko specijalizovan seminar okupio je komunikacijske stručnjake zaposlene u bankarskom i finansijskom sektoru, PR agencijama i medijima. Svoja su bogata iskustva sa učesnicima podelili Kristaps Otersons, izvršni direktor za komunikaciju i međunarodne odnose u centralnoj banci Litvanije, Latvijas banci, koji je učesnicima održao predavanje na temu izazova s kojima se ova banka susrela prilikom ulaska zemlje u evrozonu i uvođenja evra u monetarni sistem Litvanije.
Fiona McEvoy, vođa kampanja u Udruženju banaka Velike Britanije predstavila je kampanje s kojima britanske banke žele stvoriti imidž dostupne prosečnom građaninu i ranjivim grupama u društvu. U okviru seminara, održano je i predavanja o najnovijim tehnologijama koje se mogu primeniti u bankarskom sektoru, o mogućnostima praćenja i analize medija i panel diskusija o uticaju medija i reputaciji banaka.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!