Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Now&10 Talks: Idejama protiv rata

Marketing mreža objavila je danas novu Now&10 Talks epizodu, video format koji smo pokrenuli povodom našeg 10. jubilarnog rođendana. U pitanju je jedinstven video format koji, na dinamičan i televizičan način, obrađuje aktuelne teme iz struke.

Rat u Ukrajini doneo je razrušene gradove, talas izbeglica i brojne žrtve. U jeku borbi, agencija Banda čije je sedište u Kijevu, napravila je video iz ratne zone kako bi apelovala na međunarodnu podršku i pozvala ljude da podele video uz hashtag #standwithukraine. I grupa profesionalaca iz agencija i freelancera iz ukrajinske kreativne industrije pozvali su kreativce iz celog sveta da iskoriste svoje veštine i sa idejama se uključe u borbu za spas Ukrajine.

U okviru 12. Now&10 Talks epizode, sa Ivom Kaligarić, Managing Director u agenciji Señor Hrvatska, razgovarali smo na koji način se idejama možemo boriti protiv rata. Zašto je baš u ovom trenutku neophodna solidarnost, odgovornost i empatija? Može li kreativnost spasiti svet, pa čak i od rata? I na koji način se kao struka možemo uključiti u pomoć Ukrajini? Analizirali smo primere iz prakse, izvlačili zaključke i ponudili rešenja.

#Now10Talks #umrežavanje10 #marketingmreža

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!