Novi termin desete Proactive konferencije

REGION – Novi termin desete i jubilarne konferencije Proactive rezervisan je za dane od 16. do 18. oktobra ove godine, na Kozari.
Nakon otkazivanja konferencije u majskom terminu zbog prirodne i humanitarne katastrofe koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Hrvatsku, agencija Prime Communications zakazala je novi termin održavanja konferencije. Prime Communications agencija, organizator konferencije, obavestila je učesnike da njihove kotizacije vrede za novi termin održavanja.
Svoje učešće u novom terminu, do sada, potvrdili su predavači Dragana Đermanović, Drenislav Žekić, Ksenija Renko, Peđa Ašanin Gole, Miloš Čirič, Brane Gruban, Vojislav Žanetić, Robert Čoban, Vladimir Vulić i Dragan Varagić.
Deseti Proactive baviće se temama poput etike, javnosti, javne sfere u eri interneta, lobiranjem, značaju inovacija u komunikacijama, važnosti prilagođavanja komunikacije potrebama novog doba kao i mnogim drugim važnim temama za profesiju i njen dalji razvoj.
Prvi Proactive održan je 2005. godine, s ciljem promocije odnosa s javnošću, jačanje statusa ove strateške funkcije unutar organizacija i kompanija, razmene iskustava i uspostavljanja i jačanja regionalne saradnje u oblasti PR-a. Tokom proteklih 10 godina, pomerio je granice u izučavanju i primeni novih i inovativnih komunikacijskih strategija, kanala, alata i trendova i okupljao i povezao veliki broj PR praktičara iz organizacija, institucija i kompanija. Ovogodišnji Proactive zaokružiće ovu konferencijsku priču već najavljenim učešćem velikog broja stručnjaka za odnose s javnošću iz različitih sfera poslovanja i delovanja.

Informacije o konferenciji i aktuelnosti u vezi s pripremama možete pratiti na web stranici http://proactive.ba/latn/.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari