today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novi sajt DSOJ-a

Društvo Srbije za odnose s javnošću pokrenulo je novi sajt http://pr.org.rs/ u cilju što bolje komunikacija kako sa sadašnjim, tako i sa budućim članovima Društva.
“Verzija koja je pred vama zahteva još tehničke dorade u narednom periodu, ali i dorade samog sadržaja, zbog čega pozivam sve zainteresovane da svoje predloge i sugestije dostave na adresu DSOJ-a (drustvo@pr.org.rs) i time pomognu da sajt dobije na kvalitetu i funkcionalnosti”, rekla je Nataša Pavlović Bujas, članica Upravnog odbora DSOJ-a.
Sajt je urađen bazno u ćiriličnoj varijanti (ima i latiničnu), kao i mogućnost da ga Google Translate prevede na bilo koji željeni jezik. Novina u komunikacijskom smislu su blog i forum, kao i aktivni deo u sredini sajta koji se automatski puni vestima sa određenih, izabranih sajtova. Predviđeno je da otvoreni deo sajta sadrži dokumenta koja su bitna za razumevanje ciljeva, praćenje aktivnosti i komunikaciju sa najširom javnošću, dok je forum zatvoreni deo sajta, samo za članove koji plaćaju članarinu, a tu se mogu pronaći dokumenta važna za rad i razvoj struke: Komunikaciona strategija, Akcioni plan, zapisnici sa sednica UO, okruglih stolova, izveštaj sa konferencije itd.
“Verujem da će ovo biti jedan od načina da unapredimo naše zajedničko delovanje, učinimo DSOJ vidljivijim i uticajnijim u svim oblastima života i rada”, navela je Pavlović Bujas.

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!