Novi sajt DSOJ-a

Društvo Srbije za odnose s javnošću pokrenulo je novi sajt http://pr.org.rs/ u cilju što bolje komunikacija kako sa sadašnjim, tako i sa budućim članovima Društva.
“Verzija koja je pred vama zahteva još tehničke dorade u narednom periodu, ali i dorade samog sadržaja, zbog čega pozivam sve zainteresovane da svoje predloge i sugestije dostave na adresu DSOJ-a (drustvo@pr.org.rs) i time pomognu da sajt dobije na kvalitetu i funkcionalnosti”, rekla je Nataša Pavlović Bujas, članica Upravnog odbora DSOJ-a.
Sajt je urađen bazno u ćiriličnoj varijanti (ima i latiničnu), kao i mogućnost da ga Google Translate prevede na bilo koji željeni jezik. Novina u komunikacijskom smislu su blog i forum, kao i aktivni deo u sredini sajta koji se automatski puni vestima sa određenih, izabranih sajtova. Predviđeno je da otvoreni deo sajta sadrži dokumenta koja su bitna za razumevanje ciljeva, praćenje aktivnosti i komunikaciju sa najširom javnošću, dok je forum zatvoreni deo sajta, samo za članove koji plaćaju članarinu, a tu se mogu pronaći dokumenta važna za rad i razvoj struke: Komunikaciona strategija, Akcioni plan, zapisnici sa sednica UO, okruglih stolova, izveštaj sa konferencije itd.
“Verujem da će ovo biti jedan od načina da unapredimo naše zajedničko delovanje, učinimo DSOJ vidljivijim i uticajnijim u svim oblastima života i rada”, navela je Pavlović Bujas.

 


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari