Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novi onlajn PR alat olakšaće vam život

“Naslovi.net Internet Kliping” unapredio je postojeći veb kliping servis još jednim onlajn alatom koji predstavlja upravo ono što svakom PR menadžeru svakodnevno treba – screenshot (slika) upravo objavljenog saopštenja sa preko stotinu najvažnijih portala i sajtova medija. Reč je o novom alatu, odnosno, funkcionalnosti servisa kojim se automatski snimaju slike strana sajtova na kojima je određena vest objavljena.
Ova usluga je besplatna, a deo je standardnog paketa, veoma je jednostavna za korišćenje i potpuno prilagođena potrebama PR-ova. „Naslovi.net internet kliping zamišljen je i realizovan prvenstveno kao alat kriznog onlajn PR-a, a namena mu je da prema zadatim ključnim rečima i frazama, odmah po objavljivanju, pronađe na najposećenijim domaćim sajtovima objavu koja je bitna agenciji radi očuvanja onlajn reputacije klijenta ili osobama u samim kompanijama koje se ovim bave“, rekao je Miloje Sekulić, internet konsultant i stručnjak koji je učestvovao u razvoju ovog projekta.
Tehnologija pruža razne mogućnosti, a „Naslovi.net Internet Kliping“ servis trudi se da se prilagodi potrebama svojih sve brojnijih klijenata.
Više informacija o novom servisu i detaljna upustva o njegovoj primeni možete pronaći OVDE, kao i da se prijavite za besplatni tronedeljni test period.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

3 KOMENTARA

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!