Novi onlajn PR alat olakšaće vam život

“Naslovi.net Internet Kliping” unapredio je postojeći veb kliping servis još jednim onlajn alatom koji predstavlja upravo ono što svakom PR menadžeru svakodnevno treba – screenshot (slika) upravo objavljenog saopštenja sa preko stotinu najvažnijih portala i sajtova medija. Reč je o novom alatu, odnosno, funkcionalnosti servisa kojim se automatski snimaju slike strana sajtova na kojima je određena vest objavljena.
Ova usluga je besplatna, a deo je standardnog paketa, veoma je jednostavna za korišćenje i potpuno prilagođena potrebama PR-ova. „Naslovi.net internet kliping zamišljen je i realizovan prvenstveno kao alat kriznog onlajn PR-a, a namena mu je da prema zadatim ključnim rečima i frazama, odmah po objavljivanju, pronađe na najposećenijim domaćim sajtovima objavu koja je bitna agenciji radi očuvanja onlajn reputacije klijenta ili osobama u samim kompanijama koje se ovim bave“, rekao je Miloje Sekulić, internet konsultant i stručnjak koji je učestvovao u razvoju ovog projekta.
Tehnologija pruža razne mogućnosti, a „Naslovi.net Internet Kliping“ servis trudi se da se prilagodi potrebama svojih sve brojnijih klijenata.
Više informacija o novom servisu i detaljna upustva o njegovoj primeni možete pronaći OVDE, kao i da se prijavite za besplatni tronedeljni test period.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

3 komentara

Komentari