today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novi konkurs časopisa „Refoto“

Časopis „Refoto“ raspisao je konkurs na temu „Moje mesto, moji ljudi“ koji će biti otvoren tokom ove godine.
Svi zainteresovani mogu da pošalju svoje crno-bele i kolor fotografije na zadatu tema, koja je istovremeno veoma široka i vrlo specifična. „Očekujemo fotografije ‘koje pričaju’ o mestu gde živite, radite, družite se i susrećete brojne ljude. Istovremeno to mogu biti i fotografije dešavanja, pejzaža, arhitekture i svih ostalih, zanimljivih i neobičnih stvari koje se nalaze oko vas, a možete i želite da ih pokažete drugima“, navodi se na sajtu časopisa „Refoto“.
Za svaki broj časopisa prima se do deset fotografija po autoru, a uz fotografije obavezno je poslati i izjavu o autorstvu, tj. rečenicu u kojoj garantujete da je to što šaljete vaše delo.
Konkurs će biti otvoren tokom cele godine, a rok za slanje fotografija je do 15. u mesecu. Fotografije mogu da se pošalju poštom na adresu „Refoto“, Pčinjska 15a, 11000 Beograd ili putem Interneta, gde možete da pronađete i više informacija o samom konkursu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!