Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Nove tehnologije treba da ohrabre Vlade u regionu da više slušaju građane!

REGION – Fondacija za nove komunikacije Dokukino danas u svom sedištu u Sarajevu, s početkom u 17 časova organizuje druženje Twitter korisnika pod nazivom #VladaDvaNula Up. Ovom prilikom razgovaraće se o načinima putem kojih vlasti u Bosni i Hercegovini i regiji mogu biti bliže građanima, te kako korišćenjem društvenih mreža i novih tehnologija ohrabriti vlade u regiji da čuju ono što građani imaju da poruče.
Twiteraši će takođe imati priliku da razgovaraju i o povećanju odgovornosti nosioca javne vlasti i transparentnosti njihovog rada te da zajednički kreiraju agendu konferencije “Vlada 2.0“ zakazanu za 28. i 29. mart u Sarajevu. Na samoj konferenciji okupiće se predstavnici svih regionalnih vlada, aktivisti civilnog društva, građani i mediji kako bi razgovarali o vlasti koja ima sluha za potrebe svojih građana i načinima da potrebe i zahteve građana ostvari.
„Šta bi bilo kada bi izabrani predstavnici vlasti slušali potrebe nas građana i upustili se u konstruktivan dijalog s nama o smeru u kojem želimo da društvo ide – centralno je pitanje oko kojeg će Fondacija Dokukino i danas na TweetUp-u i na konferenciji krajem ovog meseca okupiti za istim stolom vlade, medije, aktiviste i građane i podsticati ih na dijalog“, najavila je Vildana Drljević, izvršna direktorka Fondacije. Kako je istakla, danas će biti predstavljena i kampanja ‘Otvorene ideje za Balkan’, u okviru koje će biti podržano više od 20 inovativnih web i mobilnih projekata iz cele regije koji doprinose smanjenju korupcije i uspostavljaju kvalitetne, stalne komunikacije vlasti s građanima, a najbolji će dobiti i novčanu podršku.

Ako vas zanima o čemu će se razgovarati danas na TweetUp-u i na konferenciji krajem marta, pratite hashtag #VladaDvaNula i http://twitter.com/VladaDvaNula.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!