today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Nova vizija u novom ruhu

REGION – PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference održaće se 18. i 19. oktobra u hotelu Hollywood u Sarajevu. Konferencija je utemeljena po uzoru na slovenski studentski zbor te je svoju viziju započela kao nacionalni edukativni događaj. Ubrzo se pozicionirala kao vodeći komunikacijski događaj koji okuplja studente.
Želja idejnog tvorca, Danijela Koletića, bila je pozicionirati Sarajevo kao grad mulitkulturalne zajednice, dobrih vibracija i stvoriti nova poznanstva i izvan društvenih mreža.
Na prvom mestu ovo su prepoznali brojni mediji prihvativši medijska pokroviteljstva ovog događaja a zatim i sami studenti. PR ARENA se i prošle godine organizovala u Sarajevu, iako su studenti sarajevskih univerziteta na žalost bili u manjem broju od studenata iz okruženja. Organizatori i dalje idu sa Sarajevom kao gradom domaćinom – jer vjerujemo u uspeh, s novom vizijom i u novom ruhu.
Predsednicom Organizacionog odbora u ime Apriori komunikacija kao organizatora imenovana je Julijana Mikulić Jurković, koja je ovom prilikom izjavila: „Edukacija je temelj razvoja društvene zajednice i svesni smo kako kontinuirana edukacija daje rezultate kako osobi koja se edukuje tako i kompanijama i institucijama u kojima te osobe rade i doprinose jednako kao i široj društvenoj zajednici. Projekt PR Arena pratim od početka i smatram ga veoma korisnim. Ne samo za Sarajevo već za sve fakultete u Bosni i Hercegovini jer je komunikacija sveprisutna. Verujem da će predstavnici akademske zajednice, profesori ali i studenti prepoznati naš trud, volju i želju. Ovaj projekt je i zamišljen kako bi sve povezao te stvorio nova poznanstva i prijateljstva koja će se nastaviti u njihovoj profesionalnoj, ali i privatnoj budućnosti.“

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!