Nova PR agencija za korporativne komunikacije kompanije Nestlé Adriatic u Hrvatskoj

REGION – Kompanija Nestlé Adriatic sklopila je ugovor o saradnji u oblasti odnosa s javnošću sa agencijom Komunikacijski laboratorij, a koja je početkom januara ove godine postala novi partner za korporativne komunikacije.

Ovom saradnjom nastojaće se odgovoriti na dinamično poslovno i komunikacijsko okruženje u Hrvatskoj. Sa snažnim odnosima s medijima i potencijalom za unapređenje, ekspertizom u inovativnom razmišljanju u stvaranju i izvršavanju komunikacijske strategije, kao i dokazanom uspehu u digitalnim komunikacijama, komunikacijska agencija spremna je podržati Nestlé u ostvarivanju ciljeva kompanije.

„Zaista verujemo da s našim novim komunikacijskim partnerom delimo uverenje da je komunikacija jedan od najvažnijih strateških alata u izgradnji reputacije. Zajedno ćemo raditi na jačanju pozicije kompanije Nestlé kao multinacionalne kompanije koja doprinosi hrvatskom društvu s konkretnim inicijativama i akcijama. Naš će fokus ostati na edukaciji o pravilnoj prehrani i zdravom životu, zapošljavanju mladih i održivosti okoline“, rekla je Irena Kurtanjek, vođa korporativnih komunikacija kompanije Nestlé Adriatic.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari