Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Nova PR agencija za korporativne komunikacije kompanije Nestlé Adriatic u Hrvatskoj

REGION – Kompanija Nestlé Adriatic sklopila je ugovor o saradnji u oblasti odnosa s javnošću sa agencijom Komunikacijski laboratorij, a koja je početkom januara ove godine postala novi partner za korporativne komunikacije.

Ovom saradnjom nastojaće se odgovoriti na dinamično poslovno i komunikacijsko okruženje u Hrvatskoj. Sa snažnim odnosima s medijima i potencijalom za unapređenje, ekspertizom u inovativnom razmišljanju u stvaranju i izvršavanju komunikacijske strategije, kao i dokazanom uspehu u digitalnim komunikacijama, komunikacijska agencija spremna je podržati Nestlé u ostvarivanju ciljeva kompanije.

„Zaista verujemo da s našim novim komunikacijskim partnerom delimo uverenje da je komunikacija jedan od najvažnijih strateških alata u izgradnji reputacije. Zajedno ćemo raditi na jačanju pozicije kompanije Nestlé kao multinacionalne kompanije koja doprinosi hrvatskom društvu s konkretnim inicijativama i akcijama. Naš će fokus ostati na edukaciji o pravilnoj prehrani i zdravom životu, zapošljavanju mladih i održivosti okoline“, rekla je Irena Kurtanjek, vođa korporativnih komunikacija kompanije Nestlé Adriatic.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!