Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

New Moment osvojio srebro na Eurobestu

Agencija New Moment Beograd osvojila je srebro na najvažnijem evropskom festivalu kreativnosti Eurobest, za projekat “Dugme za pomoć” (Button for help), rađen za Crveni Krst Srbije.

Nagrada na Eurobestu sedma je u nizu nagrada koje je osvojio rad “Button for help”. Nakon osvojenog kanskog lava (Cannes Lion), četiri priznanja na Golden Drum-u u Portorožu, uključujući i Grand Prix festivala, i nagrade na Epica festivalu, sinoć je New Momentu uručeno srebrno priznanje u kategoriji “outdoor” na svečanoj ceremoniji. Projekat “Button for help”, rađen za Crveni Krst Srbije, nudi efikasno rešenje za problem trgovine ljudima koji prolaze kroz našu zemlju.

Žarko Sakan, predsednik New Moment kompanije je tom prilikom izjavio: “Srce naše kompanije je kreativnost. Ideje i ljudi sa naših prostora su jedanko talentovani kao i kolege sa velikih tržišta. Želimo da predstavimo Balkansku kreativnost celom svetu. Već 3 godine u nizu imamo velike uspehe na svetskim festivalima. Nagradom na Eurobestu završavamo još jednu veoma uspešnu kreativnu sezonu za New Moment. Ova nagrada je rezultat tridesetogodišnjeg rada, verovanja da se najbolje vidi srcem i da su ideje svuda oko nas. Osvojili smo nagarade na svim važnim globalnim festivalima i pokazali da agencije sa malih tržišta mogu da naprave rezultat na svetskoj kreativnoj sceni. Veliki uspeh ove godine nas inspriše da stvaramo dalje i gledamo u zvezde. Nadam se da ce naši uspesi motivisati kolege iz regiona i pokazati da je moguće napraviti uspeh na globalnom tržištu, dodao je Sakan.“

Festival Eurobest ocenjuje najbolje radove u 14 različitih kategorija, od kojih svaka ima žiri sačinjen od vrhunskih stručnjaka za komunikacije i kreativaca svetskog renomea. Svake godine, Festival se seli u drugi evropski grad. Ovog puta, Eurobest je organizovan u Antverpenu u Belgiji, gde je održana i svečana ceremonija dodele nagrada najboljim projektima 2015.godine.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!