NEM 2017 najavljuje prvi Q&A

REGION – Organizatori NEM 2017 konferencije najavili su Vanju Černjula kao uvaženog govornika i gosta sa kojim ćete imati priliku porazgovarati uživo.

Černjul, Hrvat koji živi i radi u New Yorku, višestruko je nagrađivani direktor fotografije koji je radio na 20 igranih filmova, brojnim hit TV serijama i nebrojenim drugim projektima sa širokim rasponom saradnika.

Njegov je rad odlikovan nagradom za najboljeg direktora fotografije u kategoriji TV serije Društva američkih snimatelja za seriju Marco Polo, takođe nagradom za najboljeg direktora fotografije Filmskog festivala u Stockholmu za Rain, Zlatnom arenom na Pula Film Festivalu za Ćaću, te nagradom Kodak Vision za film Fotograf na Avignon /New York filmskome festivalu.

„Neverovatno je koliko su kinematografija i televizija napredovali u poslednjih nekoliko godina“, kaže Černjul. Pridruži se konferenciji NEM 2017 u Dubrovniku i saznajte sve što vas zanima o Černjulovoj karijeri i budućim planovima, ali i novim trendovima u TV industriji.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari