Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Nataša Pavlović Bujas – globalna predsednica IPRA za 2024.

Upravni odbor IPRA (International Public Relations Association) jednoglasno je izabrao Natašu Pavlović Bujas, direktorku i vlasnicu agencije Blumen group, za globalnu predsednicu IPRA za 2024. godinu.

U najavi mandata, UO IPRA navodi i: „Nataša je Srpkinja i ovo je prvi put da je IPRA izabrala predsednika jedne od balkanskih država. Nataša je osnivač Blumen grupe, agencije za integrisane komunikacije i poslovni konsalting, sa sedištem u Beogradu. Ima više od 25 godina iskustva u strateškim komunikacijama, razvoju brenda i pozicioniranju na tržištu. Osvojila je mnoga nacionalna i međunarodna priznanja, uključujući i IPRA Grand Prix. Poslednjih deset godina Nataša je i business coach, mentor i predavač u Evropi i SAD.“

Više informacija pročitajte na sajtu IPRA.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!