Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Napredovanje u timu agencije Komunikacijski laboratorij

REGION – Osim širenja liste klijenata početak godine u agenciji za integrisana komunikacijska rešenja Komunikacijski laboratorij obeležen je i novom funkcijom Martine Hećimović koja je sa pozicije PR & Digital stručnjaka napredovala na poziciju Digital Account Managera.

Na novoj će poziciji Martina biti zadužena za razvoj i vođenje digitalnih komunikacija, vođenje i razvoj klijenata u oblasti digitalnih komunikacija i vođenje timova.

U više od osam godina agencijskog iskustva Martina je komunikacijske kompetencije usavršavala radom za vodeće domaće i globalne kompanije iz industrije ICT-a, potrošačke elektronike, robe široke potrošnje kao i farmaceutskog i bankarskog sektora. Uz agencijsko iskustvo, redovni je predavač na katedri iz digitalnog marketinga i odnosa s javnošću na London School of Public Relations i Algebri.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!