Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Najveći kreativni umovi 21. veka u Beogradu

Danas počinje još jedna nedelja kreativnosti u Beogradu, Belgrade Design Week, tokom koje će posetioci imati prilike da poslušaju predavače iz više od 20 zemalja, iz različitih kreativnih industrija, pogledaju brojne izložbe i učestvuju u najrazličitijim radionicama.
Belgrade Design Week imaće svoje svečano otvaranje, BDW Dizajnpark, 7. oktobra u 19 časova u staroj fabrici Staklopan gde će biti premijerno postavljene sve Dizajnpark izložbe – Out of the Box, Design made in Israel, Dizajn muzeja Holon, Still and Sparkling/Nendo for Lasvit, Comfort #8/ Lang/Bauman, Strala is Presence/Tom Strala i druge.
Svečanom otvaranju će prethoditi nekoliko radionica, masterklasova i prezentacija za profesionalce, počevši od Bojane Drače i njenog masterklasa na temu održive mode, preko masterklasa Democracy & Urban Planing, koji će održati Satya Sheel/Metro Valley/Indija i masterklasa o kulturnom menadžmentu koji će održati Galit Gaon, kustos Dizajn muzeja u Holonu, do masterklasa o 100 kreativnih igrališta, na kome će BDW i MADA Architects iz Beograda objasniti kako su napravili prvo srpsko dizajn-igralište u Beogradu, na Kalemegdanu, i predstaviti planove za još novih 99 igrališta.
Belgrade Design Week počeće danas otvaranjem projekta „100% Future Serbia“ u KC Grad, na Delikatesnom ponedeljku, gde će biti predstavljeno više od sto mladih talentovanih kreativaca, koji prvi put prikazuju svoje radove, ali i etabliranih umetnika koji žele da izlažu svoje radove po izlozima Beograda. Osnovna ideja ovog projekta je da se izložbe postavljene u muzejima prikažu na ulicama grada i da se na taj način predstave širokom auditorijumu, ne samo onima koji redovno posećuju izložbe i galerije.
U sredu, 8. oktobra, u okviru PKS Dizajnlabs programa biće održano još nekoliko masterklasova i radionica – Business of Design by Bleed/Norveška, a zatim i Branding&Enterpreneurship by Saša Vidaković /UK, koji je namenjen kreativnim direktorima i vlasnicima brendova. U okviru Creative Forum Serbia & PECHA KUCHA Nights, u sredu, 8. oktobra u staroj fabrici Staklopan, najbolje srpske arhitekte, ilustratori, modni i grafički dizajneri prezentovaće po 20 slajdova svakih 20 sekundi.
U četvrtak, 9. oktobra počinje međunarodna konferencija Brand New World, koja je centralni deo manifestacije i traje do 11. oktobra, a na kojoj će se predstaviti predavači iz više od 20 zemalja, iz različitih kreativnih industrija. Predavanja će biti podeljena u tri tematska dana – arhitektura, dizajn i komunikacije.

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!