Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Najveći godišnji skup komunikologa u Davosu

Četvrti put za redom najveći stručnjaci iz sveta komunikacija okupiće se, 7. i 8. februara 2013. godine, na najvećem Forumu komunikacija u Davosu. Ovogodišnji Forum pod nazivom “Communication on Top”, baviće se najzanimljivijim temama današnjice, najvećim izazovima sa kojima se komunikacije suočavaju, ali i postaviti bazu kad je globalna komunikaciona strategija za 2013. godinu u pitanju.
“Globalne ili lokalne komunikacije”, “Tekst ili slika”, “Društveni ili tradicionani PR”, samo su neka pitanja na koja će učesnici foruma pokušati da daju odgovor, a ove godine će se po prvi put pokrenuti i diskusije na temu energetike, kriznog komuniciranja, bankarstva, transporta, reputacionog menadžmenta i telekomunikacija.
Pored Paul-a Holmes-a, osnivača i CEO, The Holmes Report, Engleska,
među govornicima su i druga poznata PR imena današnjice:

• Dr Daniel Hӧltgen, direktor komunikacija u Savetu Evrope, Francuska
• Allan Mayer, partner i direktor komunikacione strategije, 42West, Amerika
• James Guillies, direktor komunikacija CERN-a, Švajcarska
• Roma Balwani, senior partner i direktor korporativnih komunikacija, Mahindra Grupe, Indija
• Lorena Carreño, predsednica Udruženje za odnose sa javnošću, Meksiko
• Hiromi Yokoyama, profesor na Fakultetu nauka, Tokio Univerziteta, Japan
• Mohamed Al Ayed, osnivač i CEO kompanije Trans-Arabian Creative Comms Services, Ujedinjeni Arapski Emirati
• Yanina Dubeykovskaya, generalna direktorka kompanije Seamediagroup Ltd, Rusija

Opširnije o govornicima, temama, registraciji kao i detaljnu agendu možete naći na sajtu www.forumdavos.com, dok debate, predavanja i prezentacije možete pogledati na YouTube kanalu www.youtube.com/user/forumdavoscom. Sa ciljem promovisanja mladih sručnjaka, Svetski forum komunikacija nudi i deset mesta za studente magistarskih i doktorskih PR i marketing studija. Mladi, talentovani stručnjaci imaće priliku da nadograde svoja znanja i veštine pohađajući kurs u Davosu i razmenjujući iskustva i ideje sa najvećim guruima sveta komunikacija.
Svetski forum komunikacija osnovao je Međunarodni koordinacioni odbor 2009. godine sa idejom da okupi elitu novih komunikacija kako bi otvorenim diskusijama, razmenom iskustva, strategija i kreativnih ideja doprineli unapređenju komunikacija. Za samo tri godine Forumu su podržali stručnjaci, udruženja i organizacije iz branše iz preko 35 zemalja sveta, sa svih kontinenata.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!