Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Najtraženiji će biti UX dizajneri!

SVET – Sledeće godine očekuje nas velika potražnja za kreativnim i digitalnim talentima, a najtraženiji će biti UX dizajneri, pokazalo je najnovije istraživanje Hyper Island, biznis škole za kreativce.
„Manjak fokusa na zapošljavanje ljudi koji su upućeni u korisničko iskustvo (UX) i koji vrlo dobro znaju šta znači spojiti brend sa potrošačem, izneti emocije i ideje i uključiti korisnika u aktivnosti brenda – monolog pretvoriti u dijalog, znači da još uvek nismo spremni na istinsku interakciju sa korisnicima“, poručili su iz Hyper Islanda.
Lauren Currie, programski menadžer Hyper Islanda, dodao je: “Jaz definitivno postoji između onoga što potrošači očekuju i onoga što im brendovi nude. To može značiti velike troškove za biznis. Dizajneri podržavaju kompanije u rešavanju problema i posmatranju sveta na zanimljiv i drugačiji način. Nije više samo bitno o kakvim ekranima ili aplikacijama govorimo, reč je o novom kreiranju sveta u kojem živimo, radimo i igramo i o tome kakvu ulogu tehnologija ima u tome svemu.”
Hyper Island su poručili da će sasvim sigurno brendovi u 2015. želeti da se istaknu na tržištu po povećanom broju zadovoljnih korisnika. Ovo znači da se kompanije zaista morati mnogo više da se fokusiraju na UX.

Više informacija pronađite na portalu thedrum.com.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!