Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Najavljeni prvi predavači 5. jubilarnog Foruma u Davosu

Komunikacioni stručnjaci iz celog sveta okupiće se 11. i 12. marta naredne godine na Svetskom komunikacionom forumu u Davosu. Ovo je 5. po redu Forum na kome će, između ostalog, biti otvorena pitanja o najnovijim trendovima u PR i komunikacionoj industriji, budućnosti struke, da li je PR mrtav ili je doživeo renesansu kroz All-Channel-PR, PR ili nauka, međunarodno brendiranje itd.
Po prvi put će na dnevnom redu Foruma biti panel diskusija na kojoj će mišljenja sučeljavati predstavnici najvećih konsultantskih kuća, članovi upravnih odbora strukovnih udruženja i in-house komunikacioni direktori, a pokušaće da daju odgovore na pitanja šta je budućnost PR industrije i koja „pravila“ će PR stručnjaci morati da se poštuju. Pored toga, jedan od ključnih predavača na Forumu biće i Isaak Mao, direktor i suosnivač The Social Brain Foundation. Informacije o ostalim predavačima možete pronaći OVDE.
Za četiri godine Svetski komunikacioni forum iz Davosa okupio je vodeće stručnjake za komunikacije iz 42 zemlje, od kojih su većina glavni menadžeri i vodeći ekperti iz više od 85 konsultantskih agencija, 60 preduzeća, 15 velikih međunarodnih organizacija, 12 medija, 10 obrazovnih institucija i 6 vladinih tela.
Yanina Dubeykovskaya, podpredsednik Komisije i Content Director WCFDavos, rekla je: „Naš najveći uspeh je što već godina unazad uspevamo da na jednom mestu okupimo sve svetske lidere iz oblasti komunikacija, koji razmenjuju znanja i iskustva, na taj način gradeći bolju budućnost naše profesije i odolevaju izazovima“.

Više informacija pronađite na sajtu: http://www.forumdavos.com/. Marketing mreža je ponosni partner 5. jubilarnog Foruma u Davosu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!